1 دقیقه خواندن
02 Jul
02Jul

🔹در میانه جنگ ایران و ر.ص، ایران تصمیم گرفت سیستم GPS را در ناحیه خود غیر فعال کرده و آن را با سیستم چینی (Beidou) جایگزین کند که یکی از عوامل اصلی تقاضای آتش‌بس از سوی ر.ص بود. 

🔹این یک اقدام ژئوپلتیک برای منطقه بشمار می‌رود، زیرا سیستم GPS توسط ارتش آمریکا ساخته و کنترل می‌شود.
🔹ارتش آمریکا از این سیستم به‌عنوان یک ابزار جاسوسی علیه رقبا و آنچه او دشمن می‌خواند، استفاده می‌کند.
🔹دلایل انتخاب سیستم چینی را می‌توان؛ محافظت از زیرساخت‌ها در جنگ‌های الکترونیک، برتری سیستم فنی چینی، رهایی از وابستگی به اینترنت و شبکه‌های ماهواره‌ای تحت تسلط آمریکا نام برد.
🔹از جمله این نفوذ‌ها در سیستم اینترنت و ماهواره‌ای را می‌توان انتقال اطلاعات و جاسوسی، ارسال لحظه به لحظه لوکیشن مقامات ارشد ایرانی و استفاده از حریم خصوصی کاربران ایرانی توسط واتساپ و اینستاگرام ذکر کرد.
نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.