1 دقیقه خواندن
31 Jan
31Jan


جنگ ما، جنگ اقتصادی است. مسئله نه جمهوری اسلامی است و نه حکومت پادشاهی؛ نه جان جوانان و ملت، نه موشک و نه هسته‌ای. دشمن فقط پول را می‌بیند.
دشمن سال‌هاست در حال جنگ اقتصادی است و هر زمان که منافع خود را از جمهوری اسلامی تأمین‌شده نمی‌بیند، به تهدید، فشار و اقدام مستقیم متوسل می‌شود.
تحریم مجدد اینجانب، هدف قرار دادن ساختمان دات‌وان با موشک، و به آتش کشیدن ساختمان دات‌وان در جزیره کیش، همگی نشان‌دهنده موثر بودن فعالیت‌های اقتصادی ما در کشور است؛ فعالیت‌هایی که برای دشمن نگران‌کننده و به نفع مردم بوده‌اند.
در حالی‌که دات‌وان و اینجانب، هیچ هدفی جز خدمت به هم‌میهنان خود نداشته‌ایم و آنها علیه ما تبلیغ سو میکردند.
واقعیت این است که تا زمانی که حاکمان جمهوری اسلامی منافع مالی دشمن را تأمین نکنند و نمایندگان دشمن در سطوح مدیریتی کشور مشغول خدمت باشند، این فشارها ادامه خواهد داشت.
تلخ‌تر آن‌که عملکرد اقتصادی ما، هم در داخل کشور توسط مسئولین همسو با دشمن و هم از سوی دشمنان خارجی، تهدید تلقی شده و عملاً هر دو، ما را در موضع دشمنی قرار داده‌اند.
اگر ما نیز در نابودی پول ملی و تضعیف اقتصاد کشور سهیم بودیم، امروز تحریم نمی‌شدیم؛ بلکه ارتقای جایگاه می‌گرفتیم.
ما تک‌تک آن‌ها را می‌شناسیم و در زمان مقتضی، به پای محاکمه خواهیم کشاند.
اتهام دشمن مبنی بر تأمین مالی سپاه و جابه‌جایی ۹۴ میلیارد دلار از طریق صرافی رمز‌ارز توسط اینجانب، صرفاً بهانه‌ای برای توقیف ۶۶۰ میلیون تتر و باج‌گیری بوده است.
تجربه غارت اموال ما توسط دشمنان داخلی و خارجی، شیوه‌ای نخ‌نما و تکراری است و در طول سالها بازداشت تجربه کردیم ولی از حلقومشان بیرون خواهیم کشید.
نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.