1 دقیقه خواندن
17 Apr
17Apr

‏به نظر می‌رسد قطعی اینترنت، ناشی از نگرانی‌ها درباره حملات سایبری و احتمال آسیب به زیرساخت‌ها باشد. 
‏با این حال، تداوم این وضعیت خود نوعی خسارت محسوب می‌شود؛ چرا که جنگ‌های امروز، بیش از هر زمان، به جنگ هوش مصنوعی و رسانه تبدیل شده‌ بود.
‏در چنین شرایطی، مردم می‌توانند نقش مهمی در فضای رسانه‌ای ایفا کرده و از کشور خود دفاع کنند. نه‌های هوشمند دنبال می‌شود.
‏با این حال، به نظر می‌رسد در آینده نزدیک، اینترنت دیگر به‌طور کامل در اختیار دولت‌ها نخواهد بود و نقش مردم در آن پررنگ‌تر می‌شود. ‏بی‌تردید مسئولان آگاه‌اند که بخش مهمی از این جنگ، نه صرفاً در بستر اینترنت عمومی، بلکه در حوزه فناوری‌های پیشرفته، ماهواره‌ای و سامااز این‌رو، تقویت حس وطن‌دوستی و ایجاد انسجام اجتماعی اهمیت ویژه‌ای دارد تا اینترنت به ابزاری برای اتحاد و هم‌افزایی ملی تبدیل شود.
‏اما آنچه می‌تواند برتری ایجاد کند، اکثریت همراه، انسجام ملی و تکیه بر پرچم و منافع کشور و رضایت مردم است.

نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.