1 دقیقه خواندن
19 Jul
19Jul

شیخ نعیم قاسم: چرا اسرائیل به بهانه برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران را بمباران کرد؟ با اینکه همه بازرسان صلح آمیز بودن آن را ثابت کرده‌اند / اسرائیل همچنان می‌خواهد ایران را نابود کند، اما تهران توانست پیروز شود.

دبیرکل حزب‌الله گفت:  اسرائیل همچنان می خواهد ایران را نابود کند، اما تهران توانست پیروز شود. به گزارش «انتخاب»؛ شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله در سخنانی در مراسم بزرگداشت «شهید علی کرکی(ابوالفضل) از فرماندهان حزب الله خاطر نشان کرد: 

مقاومت به تعهدات خود ذیل توافق آتش‌بس پایبند بود، اما اسرائیل پایبند نبود و تمام جهان بر این امر گواهی می‌دهد. 

وی افزود: ما به عنوان یک دولت لبنان، حزب الله و همه رزمندگان مقاومت، هر آنچه را که طبق توافق موظف به انجام آن بودیم، اجرا کردیم و اسرائیل هیچ چیزی را اجرا نکرد. 

شیخ نعیم قاسم در ادامه تصریح کرد: چرا اسرائیل به بهانه برنامه تسلیحات هسته ای ایران را بمباران کرد؟ با اینکه همه بازرسان صلح آمیز بودن آن را ثابت کرده اند، اسرائیل همچنان می خواهد ایران را نابود کند، اما تهران توانست پیروز شود. 

نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.