1 دقیقه خواندن
23 Jul
23Jul

مدیرعامل بورس کالای ایران از راه‌اندازی بازار ابزارهای مالی مبتنی بر رمزدارایی‌ها و توکن‌های دارای پشتوانه گواهی سپرده کالایی در سال جاری خبر داد.
سید جواد جهرمی در مجمع عمومی سالانه این بورس تأکید کرد که زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم برای ورود این ابزارهای نوین فراهم شده و امسال بورس کالا به‌طور جدی وارد حوزه رمزدارایی‌ها خواهد شد.
او با اشاره به رشد قابل‌توجه بازار مالی و مشتقه در سال ۱۴۰۳ گفت: سهم این بخش از کل معاملات بورس کالا به ۲۵ درصد رسیده، در حالی که سال قبل تنها ۹ درصد بود.
به گفته جهرمی، این تحول نشان می‌دهد بورس کالا بیش از گذشته به سمت ابزارهای مالی نوین و دیجیتال حرکت خواهد کرد.
برنامه‌های بورس کالا در سال ۱۴۰۴ شامل توسعه سامانه‌های معاملاتی، اتصال به شبکه بانکی، ورود دارایی‌های پایه جدید و راه‌اندازی صندوق‌های کالایی صنعتی و چندکالایی است.
اما مهم‌ترین محور، توسعه بازار مالی و ابزارهای نوین، به ویژه ایجاد بازاری رسمی برای رمزدارایی‌هاست که می‌تواند پلی میان اقتصاد سنتی و دنیای مالی دیجیتال باشد و فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاران فراهم کند.

نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.