1 دقیقه خواندن
20 Aug
20Aug

پال آتکینز، رئیس جدید کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، در اظهارات جدید خود اعلام کرد که تنها تعداد بسیار کمی از توکن‌های کریپتو ممکن است به‌عنوان اوراق بهادار شناخته شوند.
او در همایش بلاکچین وایومینگ گفت که از دیدگاه SEC، صرف داشتن یک توکن به معنای اوراق بهادار بودن آن نیست و این موضوع بیشتر به نحوه عرضه توکن‌ها بستگی دارد.
این موضع تفاوت قابل‌توجهی با دیدگاه گری گنسلر، رئیس سابق SEC، دارد که بر اساس آزمون هاوی (Howey)، اکثریت دارایی‌های دیجیتال را اوراق بهادار می‌دانست.
آتکینز در ادامه تاکید کرد که SEC مسیر خود را در تنظیم مقررات کریپتو دنبال خواهد کرد، حتی در حالی که کنگره آمریکا مشغول تصویب قوانینی برای تعیین ساختار بازار دارایی‌های دیجیتال است.
اظهارات اخیر آتکینز نشان می‌دهد که بازار کریپتو در آمریکا در آینده نزدیک با شفافیت و ثبات بیشتری همراه خواهد بود و سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها می‌توانند برنامه‌ریزی بهتری برای فعالیت‌های خود داشته باشند.

نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.