1 دقیقه خواندن
02 Jun
02Jun


در تغییری مهم در سیاست رمزارزی ایالات متحده، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) در تاریخ ۲۹ می اعلام کرد که بیشتر فعالیت‌های استیکینگ در بلاکچین‌هایی که از الگوریتم اثبات سهام (PoS) استفاده می‌کنند، شامل معاملات اوراق بهادار نمی‌شوند.
این تصمیم در قالب بیانیه‌ای با عنوان «ارائه امنیت، اوراق بهادار نیست» منتشر شده است. این بیانیه باعث کاهش نگرانی‌های حقوقی می‌شود که مدت‌ها نوآوری را در این حوزه محدود کرده و باعث شده بود افراد و شرکت‌های آمریکایی، کمتر در فعالیت‌های استیکینگ مشارکت کنند.
اگرچه این اعلامیه جنبه قانونی الزام‌آور ندارد، اما نشان می‌دهد که رویکرد ناظران فعلی در دولت آمریکا نسبت به گذشته بازتر شده است. این تغییر دیدگاه می‌تواند به رشد قابل‌توجه در بخش زیرساخت‌های مربوط به استیکینگ کمک کند؛ بخشی که نقشی کلیدی در عملکرد و تمرکززدایی شبکه‌های بلاکچینی مدرن دارد.


نظرات
* ایمیل در وب سایت منتشر نخواهد شد.